Gratis verzending in NL vanaf € 50,-    14 dagen bedenktijd    14 dagen retour recht    Bij terugzending van volledige bestelling, aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten retour    Betaling mogelijk via Ideal, Paypal, bank/giro of onder Rembours    Gratis afhalen mogelijk  

Accessories

DMD bril clip

DMD VINTAGE BRILLENCLIP - Montageclip- via plakstrip te bevestigen aan de achterkant van de helm- om te voorkomen dat de bril afvalt- Kleur: ZwartBrillen en vizieren zijn alleen in combinatie met een helm te bestellen dus niet los!!..

€ 9.99 Excl BTW: € 8.26

DMD Peak zonnescherm voor DMD Vintage serie

DMD Peak zonnescherm - Vizier voor vintage jet helm- Bijgevoegd met drukknoppen- Kleur: ZwartBrillen en vizieren zijn alleen in combinatie met een helm te bestellen dus niet los!!..

€ 11.00 Excl BTW: € 9.09

DMD Racer vizier

Goede gezichtsbescherming, flexibel en makkelijk te bevestigen voor gebruik d.m.v. de drukknopenEen maatNIET GEHOMOLOGISEERD Brillen en vizieren zijn alleen in combinatie met een helm te bestellen dus ..

€ 41.50 Excl BTW: € 34.30

DMD Vintage groot vizier

Goede gezichtsbescherming, flexibel en makkelijk te bevestigen voor gebruik.Kan over gewone glazen worden gedragen.Beschikbaar in de volgende oogtinten:Helder- getintEen maatNIET GEHOMOLOGISEERD Brillen..

€ 39.00 Excl BTW: € 32.23

DMD vintage peak off road zonnescherm lang

DMD off road zonnescherm lang- Vizier voor vintage jet helm- Bijgevoegd met drukknoppenBrillen en vizieren zijn alleen in combinatie met een helm te bestellen dus niet los!!..

€ 13.50 Excl BTW: € 11.16

DMD vintage vizier/bril

Vizier voor DMD Vintage helmen met hoofdbandBril voor oogcomfort en beschermingKan over gewone glazen worden gedragen.Beschikbaar in de volgende oogtinten:Helder - licht getint - donker getint Een maatNIET GEHOMOLOGISEERD ..

€ 40.50 Excl BTW: € 33.47

Toont 1 tot 6 van 6 (1 Pagina`s)