Gratis verzending in NL vanaf € 50,-    14 dagen bedenktijd    14 dagen retour recht    Bij terugzending van volledige bestelling, aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten retour    Betaling mogelijk via Ideal, Paypal, bank/giro of onder Rembours    Gratis afhalen mogelijk  

Over ons

over onsEven kennis maken

In oktober 2016 hebben wij Stef & Sonja Indio Motor Specials, toen nog Indio Special Jeans overgenomen. De oude naam Indio Special Jeans hebben wij dus veranderd omdat wij niet de nadruk wilde leggen op de verkoop van alleen jeans maar op veel meer motor gerelateerde kleding en helmen. Doordat ikzelf al velen jaren motor rijd en ook aangesloten ben bij de plaatselijk motorclub, heb ik een heel goed beeld kunnen krijgen waar vraag naar is, wat comfortabel moet zitten maar het allerbelangrijkste, dat de producten ook de juiste veiligheid kunnen bieden voor welke tocht dan ook op de motor. Hoe makkelijk is het om vragen te kunnen beantwoorden als jezelf de ervaring, het gevoel maar ook de kennis hebt die je in de loop der tijd hebt opgedaan met jouw eigen passie, namelijk motorrijden. Vandaar dat al deze elementen gekoppeld moesten worden in een webwinkel die een ruim assortiment kan aanbieden waar zowel de opstapper, de beginner, de doorrijder maar ook de doorgewinterde “ouwe rot” kan slagen voor een nieuwe outfit. www.Indiomotorspecials.nl was geboren.

Dit doen we

Ook motorrijders zijn superdruk met allerlei verschillende zaken, carrière, vrienden en hun gezin. Deze bikers bieden wij een veilige en efficiënte manier van shoppen. Een plek waar je bijna alles kunt over onsvinden: bekende en vertrouwde merken maar ook exclusieve merken die je alleen bij Indio Motor Specials kunt vinden, de nieuwste collecties en natuurlijk ook een outlet. Bij ons kun je terecht wanneer je op je motor, die trip wil maken waarbij je dat specifieke kledingstuk, die aparte helm of juist die casual broek bij wil dragen!

Hier streven we naar

Mannelijke bikers maar zeker ook de vrouwelijk bikers inspireren en laten genieten. Door een stuk shopcomfort te bieden, willen wij het leven van drukbezette motorrijder iets gemakkelijker en efficiënter maken. Waardoor er in het beste geval een extra stukje quality time voor het motorrijden overblijft.

Op de site van www.indiomotorspecials.nl is motorkleding, helmen en accessoires kopen wel erg gemakkelijk. Door middel van een overzichtelijk zoekmenu is uw favoriete kledingstuk binnen enkele klikken gevonden. Het afronden van de bestelling gebeurt altijd in een beveiligde omgeving waardoor u gegevens veilig zijn. Shoppen op Indio Motor Specials is niet alleen heel eenvoudig, maar biedt ook veel voordelen. Wist u dat uw bestelling boven de € 50,- gratis wordt verzonden binnen Nederland? Een ander groot voordeel is wij zeer veel producten binnen enkele dagen kunnen leveren.

Heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op. Wij staan iedere dag voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U kunt contact opnemen via telefoon of email en van maandag tot en met zondag. Daarom www.indiomotorspecials.nl